Летящо „Сузуки” отнесе пешеходец, мъжът е в болница

Пешеходец е пострадал при катастрофа вчера около 18 часа в Крумовград. Водачът на „Сузуки“ К.Б./50/ загубил контрол над управлението вследствие на несъобразена скорост и блъснал 46-годишен мъж, който пресичал на кръстовището между улиците „Княз Борис“ и „Александър Стамболийски“. Пострадалият бил транспортиран с екип на Филиала на спешната помощ в града до болницата в Кърджали, където е настанен за лечение. Тестовете за алкохол на водача и пешеходеца са с отрицателни резултати. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство в РУ-Крумовград.

На заледен участък по пътя от село Черноочене към село Пчеларово вчера сутринта са станали две катастрофи с пет автомобила. Товарен автомобил „Волво“ с водач К.А./24/ се завъртял на платното и блъснал движещите се в насрещната лента „Опел“ и „Фолксваген“.

На същото място 10 минути след първата катастрофа лек автомобил „Фолксваген“, управляван от Р.Ш./26/, пързаляйки се,  ударил движещ се пред него товарен автомобил. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На фирмата, която е имала задължение да обезопаси пътя, е съставен акт.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Коментари в сайта

Последни новини