Екшън на бензиностанция: Пияно семейство би полицаи

Семейство пияни кюстендилци, нападнали полицаи и служители в бензиностанцията, изтрезняха в ареста.

Владимир и Райна Владимирови седнаха на подсъдимата скамейка в Кюстендилски районен съд, след като са задържани от автопатрул на полицията на бензиностанцията, съобщава struma.bg.

Случката е от нощта на неделя срещу понеделник, когато Владимир и съпругата му спрели да заредят колата си на бензиностанцията пет минути преди полунощ. Работещите по това време отказали категорично да ги обслужат с мотива, че и двамата са много пияни и не трябва да шофират в това състояние.

Единият от бензинджиите се опитал да им вземе ключа от автомобила, в резултат на което Владимир го нападнал и блъснал в колонката за зареждане. След като видял какво става, колегата на потърпевшия се обадил на тел. 112, откъдето пратили линейка и полицейски патрул на бензиостанцията. Пристигайки на място, полицаите и медиците установили, че служителят на бензиностанцията е с охлузна рана в областта на челото, получена от падането.

"Още с пристигането ни съпрузите започнаха да ни псуват и да викат срещу нас, опитваха се да ни удрят", разказаха служителите на Спешен център - Кюстендил.

Двамата нападали и полицаите, които се опитвали да ги усмирят. "Да ви... майката и на полицаите, и на докторите! Всички сте боклуци. Ще ви избием!", крещели двамата Владимирови срещу дошлите на мястото медици и полицаи.

След като били усмирени и закарани в полицията, за да изтрезнеят, двамата са изправени пред дежурен съдия, пред когото Владимир обяснил, че е извършил нарушението под въздействие на алкохол и не помни много от случилото се. Двамата поискали лично да се извинят на служителите на бензиностанцията и на полицаите.

В крайна сметка са наказани с по 150 лв. глоба.

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини