Мадона без децата на Бъдни вечер

Кралицата на поп музиката Мадона прекара доста самотна Бъдни вечер, предаде АНСА.

Певицата се върна във Великобритания в навечерието на коледните празници след бразилския етап от световното си турне и веднага се прибра в къщичката си за 20 милиона евро в Мейфеър, в Лондон, където в последните години живееше с бившия си вече съпруг Гай Ричи.

На 24 декември самият Ричи се появи там, но не, за да празнува Бъдни вечер с поп кралицата, а за да вземе трите им деца - Лурдес, Роко и Дейвид, и да ги отведе провинциалното имение Ашкомб хаус, край Лондон, където да прекарат Коледа в доста по-задушевна обстановка.

За да убие самотата, Мадона покани на Бъдни вечер в дома си двете си приятелки, актрисата Гуинет Полтроу и дизайнерката и дъщерята на Пол Маккартни, Стела Маккартни. Трите си устроиха скромна вечеря.

Не е ясно дали днес, на Коледа, Мадона ще забрави горчивината от развода с Гай Ричи, финализиран на 21 ноември и ще реши да се присъедини към него и децата им в провинциалното имение.

Вчера поп кралицата е имала в дома си в Лондон и среща с адвокатката Фиона Шекълтън, специализирала се в бракоразводните дела.

Двете вероятно са обсъждали въпроса как Мадона да получи попечителството върху трите си деца, за което претендира и Гай Ричи, отбелязва АНСА. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини