Най-обещаващата младежка банда на Америка идва в Кърджали

Изображение 1 от 3

    Една от най-усърдно работещите и най-горещата млада рок група в Южна Калифорния – ACIDIC пристига в Кърджали, за празника на Кърджали. Ще свирят на 21 октомври в Дома на културата от 18 часа.

    Списание „Screamer” ги нарежда на едно ниво до групи като Def Leppard, Nirvana, Blind Melon, Styx, и дори Бийтълс.

    Бандата обра три от наградите на електронното списание Rockwired.com.

    Те грабнаха три от отличията, като почитателите им ги наредиха на челните позициии в категориите Най-добър демо към парчето „Creatures“, и най-добрите видео за „Чикаго“ и Най-добра група в музикалния чарт. Рок списанието наскоро класира  ACIDIC на върха в класацията „25 художници и банди, които правят ROCK  2015″. След като обраха наградите в Америка, момчетата от бандата започват своето турне, в което ще покажат как го правят те и защо са заслужили наградите си.

    За групата

    Пробивът на бандата става с тяхното CD „Creatures“. Две от парчетата в албума се превърнаха в истински хитове за 2015 г. Първия си сингъл, който е и ударният им дебют – „Чикаго“, изрева върху MediaBase Rock Charts (една от най-престижните класации за рок музика в Щатите) миналата пролет и остана там в продължение на месеци. Видеото към  „Чикаго“ спечели множество отличия, като покори и онлайн класациите .

     Следващото парче на ACIDIC, което се завъртя по радиостанциите, е соул балада „Beautiful“. Тя скорострелно достигна до  ТОП 40 на класациите за нова музика и остана там през цялото лято. „Beautiful“ е на първо място в Indie record за най-поръчвана песен по радиото за пет седмици! Те пуснаха идемо CD със сингъла „Чикаго“, беше на върха на диаграмите за MediaBase. Момчетата разтърсиха и направиха многобройни обиколки по големите фестивали, спонсорирани от радиото.

    Най-новото CD на ACIDIC  е превзето от брутален рейв! Boomerocity.com нарича „Creatures“ съкровищница, пълна с добре написани, брилянтно изпълнени, и зашеметяващо записани мелодии, които грабват вниманието ви и няма да ви оставят.  Списание „Screamer” ги нарежда на едно ниво до групи като Def Leppard, Nirvana, Blind Melon, Styx, и дори Бийтълс!

    Групата гостува у нас със съдействието на Департамента на САЩ, който си партнира с американските Voices  и  се стремят да популяризират работата на различни худжници и музиканти по целия свят.

    http://www.kapana.bg

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини