Много емоции и бурни аплодисменти за операта за деца и възрастни "Пинокио"

Невероятните приключения на Пинокио оживяха днес на сцената на театър «Димитър Димов» в Кърджали. Приказната опера за деца и възрастни на Държавната опера Стара Загора бе бурно аплодирана от най-малките жители на общината. Преди началото те получиха повече информация за постановката и за изпълнителите на ролите, сред които Нели Нечева, в ролята на Пинокио, Теодор Петков-Джепето, Камелия Стойчева-феята със сините коси и Дениз Иванов, който е и режисьор, автор на костюмите и на цялата сценография на спектакъла, изпълняващ ролята на Арлекин.
С музика на живо и прекрасна актьорска игра, съчетана с прекрасните гласове на изпълнителите, пищни декори и красиви костюми децата присъстващи в залата бяха потопени в приказната атмосфера на историята за приключенията на любимеца на поколения зрители Пинокио. Те бурно аплодираха изпълнителите и не скриваха емоциите си при всяка една промяна в декора на сцената.
Спектакълът бе подарък от община Кърджали за малчуганите от детските градини по случай празника на града -21 октомври, а сред публиката бе и зам.-кмета на община Кърджали Елисавета Кехайова.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини