Ротари клуб-Кърджали чества двадесет годишен юбилей със серия от прояви

Двадесет години от своето създаване ще чества най-влиятелната и една от най-старите хуманитарни неправителствени организации в Кърджали-Ротари клуб.Ръководството на организацията е замислило серия от прояви,като кани на тях не само представители на обществеността от Кърджали,но и много гости от цялата страна.Една от идеите е да се популяризира града ни и неговите забележителности.

 Ключова проява на честванията ще бъде семинарът под наслов „Лидерство и публичен имидж”.Той ще се състои на 1 октомври в конферентната зала на хотел „Кърджали” и в него ще се включат лектори и ротарианци от цялата страна.Предвижда се регистрацията за форума да започне в 11,30 часа,а той да приключи в 18,00 часа.Приветствия към участниците ще поднесат дистрикт гуверньорът за България Димитър Димитров, кмета инж.Хасан Азис и президента на Ротари клуб-Кърджали Себахатин Гьокче.

Очаква се голям интерес към семинара,тъй като той е без аналог в дейността на Ротари в страната до сега,сподели Себахатин Гьокче.Той посочи,че за участниците,предимно гости от страната е предвидена богата сутришна програма,включваща запознаване с историческите забележителности на Кърджалийско.

  Организаторите планират празничните прояви да започнат на 30 септември.Предвидена е среща на дистрикт гуверньорът Димитър Димитров с кмета Хасан Азис в сградата на общината в 13,30 часа.В срещата участие ще вземат и членове на Борда на клуба.Подготвя  се и опознавателна визита в областна администрация.

В 17,00 часа дистрикт гуверньорът Димитър Димитров ще има среща с целия Борд на Ротари клуб-Кърджали и с представители на младите хора от Интеракт и Ротаракт клубовете.

От 18,00 часа всички  ротарианци от Кърджали и Димитър Димитров ще разговарят с кмета Хасан Азис по актуални въпроси.

На 1 октомври е предвидена и празнична вечеря.Очакват се гости от Гърция,Турция и страната.Ще има приветствия от Димитър Димитров и Себахатин Гьокче.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини