Подаръци от четвъртокласниците за най-малките в СУ „Васил Левски“ в Крумовград

Директорът на СУ ”Васил Левски” в Крумовград Цветан Терзиев откри новата учебна година и поздрави присъстващите с първия учебен ден. Този ден  ни вълнува с необикновена сила, защото това  начало е изпитание за всички, които трябва да успеем да вземем най-доброто от промяната, да надградим постигнатото и да умножим успехите на своето училище, каза той.

Началникът на РУО в Кърджали Гроздан  Колев сподели: „Гордея се, че Вашето училище е един от лидерите в областта!  На олимпиади, конкурси и състезания Вие респектирате с присъствието си и сте пример за останалите.”

Поздравителен адрес от името на кмета на община Крумовград Себихан Мехмед, прочете  зам.-кметът Неждие Акиф. Поздравления от името  на изпълнителния директор на „Дънди Прешъс Металс” инж. Илия Гърков предаде Джанан Юсеин – PR на компанията. Топли пожелания за спорна и успешна година отправи Валентина Димитрова, родител на първокласник.

След първия училищен звънец по стара традиция за късмет директорът  плисна вода от менче пред първокласниците. Пред прага ги очакваха четвъртокласниците  с топли думи, жизнерадостни песнички и подаръци.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини