И Сидеров похвали премиера за активността по бежанския проблем

Партия „Атака” е смутена от мигрантската вълна. Волен Сидеров изрази притеснението си от евентуален военен конфликт в Европа. Джордж Фридмън прогнозирал война на стария континент.

Националистът е доволен от акцента, който се поставял от премиера за бежанския проблем. Това обаче не е достатъчно, смята той, макар че отчете, че позицията на страната ни ставала все по-твърда спрямо Брюксел.

Мигрантската тема не може да се изясни, ако не се посочи източника, убеден е Сидеров. А виновникът, според него, е САЩ. ЕС трябвало да се еманципира от щатите.

Според лидера на „Атака” инстинктът за самосъхранение у нас проработил. Не трябвало да има политически битки в справяне с проблема.

Волен Сидеров поиска да се завърши оградата по границата. Длъжни сме да пазим страната си, настоява националистът. Патриотите работели за държавен глава, който да не слуша началници от вън. Повече суверенитет иска Сидеров. Всички трябва да бъдем единни, убеден е още той

Кризата дава и възможност, подчерта той. 

Според Волен Сидеров има опасност ядрено оръжие да бъде преместено от Турция до Румъния през наша територия. Това ни превръщало в мишена на Русия. Искаме ли да бъдем под прицел, попита Волен Сидеров. Черно море не бива да бъде огнище на напрежение, категоричен е той. За единно действие призова националистът.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини