Футболният отбор на „Арда“ играе срещу Любимец на стадиона в Перперек

Футболният отбор на Арда – Кърджали се изправя срещу съставът на Любимец в първия си мач от есенния полусезон на футболният шампионат. Мачът ще се играе от 18 часа на 24 август на стадиона в Перперек. Отборът от Кърджали е с нови попълнения и излиза решен да постигне победа над твърдия си противник.

 Арда се завърна в югоизточна „В“ група след тригодишно прекъсване. Като цяло съставът е същия, който успя да класира тима в трета футболна лига. Новите попълнения са Петър Пешев от София и Айхан Мехмед от „Асеновец“ – Асеновград. Жребият отреди „Арда“ да се изправи срещу отбор, който победи в два поредни мача по време на квалификациите за влизане във „В“ група. Президентът на футболния клуб Рамадан Яшаров предупреди, че въпреки победите, мачът няма да е от лесните.

Това вече е съвсем друг мач. Не е същият, който беше на квалификацията. Те имат попълнения няколко момчета. Нашите очаквания са, че трябва да ги бием. В края на краищата първи мач е, ще дадем всичко от нас. На тренировката говорихме с момчетата. Нахъсани са всички.Излизаме с мисълта за победа и нищо повече. В Кърджали само това, каза Рамадан Яшаров.

Срещата ще се играе на стадиона в Перперек, защото ремонтът на стадион „Дружба“ в Кърджали още не е приключил.

Източник: БНР – Кърджали

Източник: http://bnr.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини