Георги Костадинов: Благодаря на екипа от Спешна помощ в Ардино

Благодарствено писмо получи екипът на Спешна помощ в Ардино. В него 75-годишният Георги Ганчев Костадинов изказва признателността си към спешните медици във филиала за проявения професионализъм и хуманно отношение.

„Отправям сърдечна благодарност към екипа на Спешната медицинска помощ в Ардино с ръководител медицински фелдшер Красимир Палагачев. На 1 август в центъра на града ми прилоша, паднах на земята и си ударих главата. Комшията ми Нури Балъкчиев веднага е позвънил на Спешна помощ, откъдето реакцията им била мигновена. Д-р Емилия Персенска, мед.фелдшер Средногорска и шофьорът Бисер Янев бързо и адекватно реагираха, след което бях транспортиран с линейка  в Спешното приемно отделение на МБАЛ „Атанас Дафовски” в Кърджали”, пише в писмото си Георги Костадинов. Той изказва благодарност за грижите, вниманието и уважителното отношение.

„Благодарение на бързата реакция на мед. фелдшер Палагачев, уменията и познанията на екипа, с който работи и усилията, които положиха за мен, днес се чувствам добре. Да бъдат живи и здрави и все така всеотдайни в тяхната благородна професия”, се казва още в писмото на Георги Костадинов.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини