Дискотека обяви като награда увеличаване на бюста

Дискотека във Валенсия предизвика гнева на властите, като обяви, че смята да организира томбола с награда операция за увеличаване на бюста. Дискотеката "Паша" обяви на интернет сайта си, че на 5 декември се организира вечер "Хубава жена".
"В чест на жената. Купи си резервация и участвай в теглене на жребий за увеличаване на бюста. За 20 евро вход всяка от клиентките може да разчита на късмета си да бъде избрана с жребий за операцията за поставяне на импланти на стойност 4500 евро от един от най-добрите специалисти в региона", гласи обявата.

Испанските местни власти и правителството се обявиха срещу предложението. Министърът на здравеопазването и потреблението Бернат Сория обяви, че започва разследване, той като козметичната хирургия е под контрола на здравните власти. Представителка на здравните власти в област Валенсия изрази силното си възмущение от тази унизителна спрямо жените инициатива на дискотеката и заяви, че нейната администрация смята да започне административно разследване и ще разпореди съответните санкции.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини