Кмет блъска дете с джипа си, остава без никакви последици

Кметът на село Трън Станислав Николов остава без никакви последици след като удря дете с джипа си.

Инцидентът е станал през ноември 2015 година, когато Ивайло отивал на училище. Детето се е движило бавно, когато Станислав Николов, оставяйки своя син на училище, връща рязко назад автомобила си и Ивайло попада под него.

„Натиска и върна назад“, пояснява движението на джипа свидетелят Любка Лазарова пред Нова телевизия.

По думите ѝ кметът е бил пиян, миришел е на алкохол.

В следствие на удара детето е със спукан далак разкъсан и смачкан черен дроб. То е оперирано и остава без далак и половин черен дроб.

Заключението на полицията обаче е, че „детето не било блъснато а се е блъсвало само в джипа и си е причинило средна телесна повреда.“

Кметът и до днес живее без обвинение.

Свидетел на катастрофата, която дала показания, в последствие е била притисната да промени и подпише неверни показания: „Следователят ми даде готови показания.“

По-късно жената решава да разкаже истината и подава жалба до прокуратурата, но получава отказ. Нещо повече кметският наместник на селото, в което живее я е предупредил, че „ще ѝ се случи нещо лошо“ ако свидетелства. По думите ѝ въпросният кметски наместник е от ГЕРБ и е приятел на кмета на с. Трън.

В опит да се свържат с него по телефона кметът на Трън заяви на журналиста, че няма да обяснява нищо и ще съдии медията, в която тя работи.

Друго дете, свидетел на инцидента също е оттеглило показанията си, при това още на следващия ден, тъй като баща му е бил заплашен, че ще загуби работата си. Това разказа майката на Ивайло.

Тя допълва, че мечтата на сина ѝ била да стане спортист, но поради преживяното той няма да има тази възможност.

 

Източник: http://www.actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ви
    Виждащ
    5 0
    16:29, 19 юли 2016
    Новината не е политическа, но искам всички онези които гледат, но не виждат да прогледнат какви и кои са хората на ГЕРБ.
    Този кмет е от ГЕРБ, срещу него има обвинение преди години докато е кметувал за ГЕРБ, за измами с кражби на змеделски ниви от над 50 съселяни и то някой вече покойници.
    Този кмет пак е избран и то с ГЕРБ, заплашвана е жената " . Нещо повече кметският наместник на селото, в което живее я е предупредил, че „ще ѝ се случи нещо лошо“ ако свидетелства. По думите ѝ въпросният кметски наместник е от ГЕРБ и е приятел на кмета на с. Трън. "
    На нашия кмет (сетете се на кой град от хасковска област) похватите са абсолютно същите, заплашва и отмъщава на тези които не са го боготворили, опитват се да ни контролират посредством страх. Не им го позволявайте повече те ни мачкат и сломяват те са мафия в държавата.
  • 2
    Ви
    Виждащ
    3 0
    16:48, 19 юли 2016
    Тази партия и силовите и структори вече така са се слели с държавата, че за да ги почистим ще ни трябва преврат или гражданска война, те вече ни владеят и ще става по зле, вече са и се чувстват безнаказани и недосегаеми. Скоро ще инсценират нещо срещу себе си за да се усвободят от по трудните хора както направи Ердоган
  • 3
    Гр
    Гражданин
    0 0
    07:57, 23 юли 2016
    Всички кметове от ГЕРБ са такива. Феодали. Изграждат собствена схема от закони и подмазвачи. Приомите им са от най-долно естество. Използват държавата всячески. Изграждат мафиотски структори. Ценностната им система е животинска. Отмъщение със всякакви средства срещу тези които имат друго виждане - това което е съгласно законите в България. Но нямаме прокуратура и съдебна власт. Знаят, че са безнаказани. Всичко е слято. Трябва да се освобождаваме отново. Вижте кои са в общинския съвет. Морално градът ни е загинал.
Последни новини