Таксиджии унищожават разписанията по автобусните спирки в Кърджали, ”борят” конкуренцията

Таксиметрови шофьори унищожават разписанията по автобусните спирки в Кърджали,за да елиминират конкуренцията на градския транспорт. Опитите на транспортната фирма „Арпезос бус” и общинска администрация да поставят информационни табели завършат с провал. Това съобщи за Кърджали бг вести управителят на „Арпезос бус” Георги Георгиев.Думите му бяха потвърдени от шефа на транспортния отдел на общината Орхан Кадиров.Поводът бяха зачестили сигнали на гражданите до Кърджали бг вести за липсата на разписания по спирките. Така през студените месеци и в жегите кърджалийци са принудени дълго да чакат по спирките,заради липсата на разписание.

Таксиметровите шофьори нямат интерес от информация за движението на нашите автобуси. Късат разписанията за да извозват потенциалните ни пътници, сподели още Георгиев.Уведомили сме общината, че не можем да запазим табелите и тя като собственик на спирките да вземе мерки и бъдещите разписания да бъдат поставени по-високо,за да не бъдат достъпни,каза Георгиев.Той изрази готовност,ако общината разреши „Арпезос бус” да изготви и постави разписания.

Преди няколко години поставихме табели.Само за седмица те бяха унищожени,каза от своя страна Орхан Кадиров.Той увери,че имат стиковане с „Арпезос бус”.До месец ще реагираме на сигнала, категоричен бе Орхан Кадиров.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини