Сървайвърите едва преживяват нощта

Оцеляващите в Балбоа преживяха кошмарна нощ. След като в продължение на два дни никой от племето не се нае да направи заслон, поредната буря почти удави сървайвърите. В интервю Спас сподели, че заслон няма, защото нямало време, а и него го мързи.

Не по-малко тежка беше и нощта за Галина. Въпреки че предложи коалиционно приятелство на Мартинов, той не й прости и я остави да спи на земята. Рано сутринта други двама герои се събудиха предоволни от прекараната вечер. Вънов и Здравко успяха да обсъдят цялото племе на вечерята и си обещаха, че ще се подкрепят взаимно, като на първо време ще насочат усилията си към изгонването на Иван.

Докато обсъждаха ситуацията в играта, Николай и Галина получиха писмо за дуел. Двамата трябваше да обвържат с въже по един сандък в рамките на 15 минути, така че след това противникът да не успее да го развърже. Мартинов излезе победител в играта и предпочете да остане на острова. Освен правото да избира, той спечели храна за три дни, две въдици, две мрежи и инструменти.

След загубата Галина се запъти към играта за имунитет. Тя не разкри на племето за срещата си с Мартинов, а заяви, че е била сама.

Малко след това членовете на Балбоа се изправиха в състезание за личен имунитет. Този път задачата пред тях беше да се задържат възможно най-дълго върху дървени платформи. Печели този, който остане последен върху платформата си. До края успяха да се задържат Евгения и Янита, като последната се отказа и подари победата на плувкинята. Евгения получи имунитета, а с него и правото да посочи четирима от съплеменниците си, измежду които останалите да определят следващият изгонен. Жени избра Иван, Галина, Гергана и Силвия

След като се завърнаха от играта бившите от Пачека заподозряха Галина в лъжа. Екс оранжевите заявиха, че психоложката крие нещо стратегически важно за играта, а Иван дори сподели съмнения, че на Острова на изгнаника има тотем, който дава изключителна власт на притежателя му.
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини