Най-лошите пластични операции на Холивуд

Пластичната хирургия е уникално творение на съвременната медицина. Тя помага на много хора да фиксират недостатъците си, а при някои дори да се приближат до съвършенството. При по-сериозните случаи пластичната хирургия е крайно необходима, за да се възстанови нормалния живот на обезобразени болни, които са преживели злополука. През последните години дори започна да се говори за процедурата „присаждане на лице", която се извършва при особено тежки случаи. При нея се взема цялата лицева част от трупен донор и се присажда на пациента, което е изключително сложна и рискована манипулация. След процедурата има огромна вероятност пациентът да прилича на донора, макар лекарите да твърдят, че формата на черепа е по-важна от самата кожа за резултата от подобна манипулация.

Далеч от тези почти невероятни манипулации са звездите, които се подлагат на пластични операции, за да подобрят външния си вид. Тези, които сме ви подготвили обаче никак не се доближават до естетичния вид, който са желаели да постигнат. Понякога в желанието си да направим нещо радикално и добро стигаме далеч и не преценяваме, че природата е по-силна дори и от пластичната хирургия. Millionaire.bg ви представя знаменитостите с най-несполучливи пластични операции.

Тара Райд
Макар да се опита да постигне съвършена фигура с липосукцията си на корема, блондинката си докара сериозни увреждания на тъканта и в момента вместо с плосък e с отпуснат и набръчкан корем.

Тори Спелинг
Тори Спелинг е очарователна и успяла актриса, но силиконовите й имплантанти далеч не са успешни. Тъй като хирурзите са прекалили с количеството и кожата й се е отпуснала, днес Тори не се радва на зашеметяващ бюст.

Виктория Бекъм
Виктория Бекъм е перфектна във всяко едно отношение, но след като отслабна толкова, силиконовите й гърди не й стоят по мярка. Според някои папараци те приличат на футболни топки върху гръдния й кош.

Донатела Версаче
Донатела Версаче очевидно прекали с пластичните операции по лицето си. Освен лифтинга на лицето, от който няма добър ефект, силиконовата й уста тотално променя изражението й, което преди време беше далеч по-нежно.

Мелани Грифит
Тя е очевиден пример за деструктивния ефект, който могат да имат върху кожата поредицата пластични операции на лицето. Вместо да става по-хубава, Мелани скорострелно започна да се сбръчква и да изглежда много по-възрастна от годините си.

Пийт Бърнс
Изпълнителят на "You Spin Me Round" шокира почитателите си непрестанно, но след силикона, който имплантира в устните си вече успява дори да ги изплаши. Хирурзите са категорични, че пластичната му операция е доста неуспешна.

Джойслин Уилденщайн
Тя стана известна именно с ужасяващия вид, който придоби след пластичните операции. Джойслин е похарчила $ 4 000 000, за да превърне лицето си в котешко. Целта била да спечели обратно богатия си съпруг, който започнал да й изневерява. Очевидно не се е получил желаният ефект.

Майкъл Джексън
След избелването на кожата си, падналия нос, множеството скандали около външния му вид, днес реално никой не знае как изглежда той, тъй като на обществени места крие лицето си зад маска.






Източник: millionaire.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини