Майка спасява 13-годишната си дъщеря от отвличане (видео)

Охранителните камери са запечатали ужасяващата сцена в магазин Dollar General в Инвърнес, Флорида във вторник сутринта.

Майка и дъщеря пазаруват в магазина, когато мъж прави опит да отвлече 13-годишното момиче. Той грабва детето и тръгва да бяга от магазина. Но преди да стигне до вратата, майката успява да го настигне. Във видеото се вижда как жената ожесточено дърпа детето си от ръцете на похитителя, чуват се писъци.

Мъжът, по-късно идентифициран като Крейг Бонело, пуска момичето и тръгва да бяга. В този момент патрулка спира на паркинга. Униформеният Джонатан Бенайн се връща от съда и спира, за да вземе доставка от магазина. Управителят на магазина, който се познава с Бенайн, му вика, че човекът, който бяга е пробвал да отвлече дете. Тогава Бенайн прегражда с патрулната кола автомобила на Бонело, който този момент потегля от паркинга. След това той нарежда на мъжа да излезе от колата с оръжие в ръка. Отначало неуспелият похитител не изпълнява нареждането, но в крайна сметка е задържан без повече инциденти.

"През моите 10 години на пътя никога не съм виждал подобно нещо", казва сержант Крейг Калахан. "Той наистина пробва да отвлече това дете пред очите на всички в магазина."

Майката и дъщеря й са невредими, въпреки преживения потрес.

30-годишният Бонело е от Инвърнес и е бил арестуван няколко пъти досега за простъпки, последно - през февруари 2016 г., когато е глобен.

Мотивите и намеренията на Бонело все още не са известни. Детективи разследват инцидента. Не е известно Бонело да е сексуален насилник.

От офиса на шерифа казват, че само благодарение на действията на майката, момичето не е отвлечено.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини