Футболисти на “Левски” се млатят с таксиметрови шофьори

Футболистите на Левски Юсеф Рабех и Рашид Тиберканин участваха в криминален екшън в центъра на София, разиграл се късно снощи.

В района на НДК, на кръстовището на бул."Витоша" и бул. "Пенчо Славейков", двамата претърпяха леко пътно транспортно произшествие с таксиметров автомобил.
"Опел"-ът на играчите и кола на една от големите столични таксиметрови компании се засекли, но според очевидци без да се стигне до сериозни поражения.

Веднага след инцидента Рабех и таксиметровият шофьор изскочили от колите и се спречкали. Според футболиста той е бил нападнат от другия мъж, а според такси-компанията шофьорът е бил блъснат от защитника.

Минути след това на мястото на събитието вече имаше над 20 таксиметрови коли. След като усетили обаче накъде отиват нещата, Рабех и Тиберканин си плюли бързо на петите и успели да се измъкнат до пристигането на полицията на мястото.

Според запознати футболистите на Левски са изяли по някои друг шамар, но и са отвърнали подобаващо на атаката. От "Пирогов" съобщиха, че през спешните кабинети на медицинския институт е преминал само един от таксиметровите шофьори, но състоянието му не е тревожно.

Нито Рабех, нито Тиберканин са дотам пострадали, че да се нуждаят от спешна медицинска помощ.
От пресслужбата на Левски отказаха коментар, докато не се запознаят с подробностите по случая.
Actualno.com научи, че от ръководството на Левски искат незабавно разясняване на случая, като за целта отговорните фактори на "Герена" ще обсъдят днес инцидента.
Футболистите ще трябва да дадат обяснения за сбиването с таксиметрови шофьори в центъра на столицата пред шефовете си, след което вероятно ще получат сурови наказания.
Все още не се знае дали Тиберканин и Рабех ще бъдат включени в групата за утрешното гостуване на Черноморец в мач от "А" група. Рабех лекува и контузия и това му попречи да играе в дербито с ЦСКА (1:1) в събота.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини