Голямото завръщане



Китайската демокрация най-после ще се случи. Говорим за Chinese Democracy на "Гънс енд роузес", разбира се. Едно от най-чаканите завръщания в цялата рок история. Това е първи нов материал на бандата от 1991, когато по едно и също време издадоха Use Your Illusion I and Use Your Illusion II.

"Гънс енд роузес" се появиха на музикалната сцена със своята дива енергия през средата на 80-те и оттогава рокът просто вече не е същият. Сега бандата с огромно влияние е готова да прави рок отново.

Chinese Democracy ще излезе в целия свят на 22 ноември (събота) и ще бъде достъпен на CD и винил (с включен фрий даунлоуд на траковете), както и отделен дигитален албум.б

Продуциран от Аксел Роуз (Axl Rose) и Керъм Костанзо (Caram Costanzo), албумът Chinese Democracy включва 14 парчета. Заглавният трак и първи, едноименен сингъл от албума Chinese Democracy вече разнася новината за голямото завръщане по света.

"Премиерата на Chinese Democracy отбелязва един наистина исторически момент за рокенрола," казват Ървин Азоф и Анди Гуд, ко-мениджърите на бандата. "За нас това е монументална кампания, която отговаря на разтърсващия звук в албума. Феновете на "Гънс енд роузес" имат всички причини да празнуват, защото това е само началото."

"Гънс енд роузес" предефинираха понятието за американска рок група и след тях това означава световна музикална икона," добавя Стив Берман, Президент, Продажби и Маркетинг, Interscope Geffen A&M Records.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини