Наръчник на фолк певицата

За да бъдеш топ изпълнителка във фолк средите трябва да спазваш законите на жанра. Правилата за облекло трябва да се следват стриктно, за това ние решихме да ви помогнем с кратък наръчник, как трябва да изглеждате, ако сте поели по пътя на най-слушаната музика у нас.

Правило 1:

Напомпвате циците и си намирате най-добра приятелка от фолк средите. По възможност тя трябва да е с различен от вашия цвят коса, за да изпъквате на снимки. Освен това, трябва и роклята й винаги да е в контраст на вашата. Правите си снимки как се опипвате или поне как хвъряте перверзни погледи.

Правило 2:

Обличате нещо с леопардови щампи и си правите фризура като на някоя от конкурентките, та като ви сравняват да ви казва, че на вас ви отива повече.

Правило 3:

На следващата ви изява задължително избирате черна рокля и слагате нещо лъскаво върху нея. За целта колан с голяма катарама и камъни е напълно подходящ избор.

Правило 4:

Обувки! Обувки! Обувки! Няма какво да добавя, освен че ако имате подобни на тези, ще сте шашнали публиката тотално, ще ви коментират дълго и този чифт ботушки ще ви стане любим, заради славата, с която ви възнаградиха сърцата по тях. Макар да изглеждат като купени от магазин за травестити, вие ще кажете, че са поръчкови, а защо не и по ваш дизайн. Така автоматично се изстрелвате в категорията на певиците-дизайнерки, като Виктория Бекъм и Дженифър Лопес.

Правило 5:

Поредната ви изява пред публика трябва да е отново на ниво. Така че се хванете в ръце и си намерете ретро гащеризон или панталон с висока талия, който да е в черно. Към него пришийте няколко синджирчета или пендарки, така че като се поклащате на кючеците да проблясват палаво. Казват, че този сезон било модерно да се смесват благородни метали, така че не се колебайте да сложите до белите синджирчета златни гривни и задължително обеци и колие от различни комплекти.

Правило 6:

Време е за любимата ви бяла рокля. Тя задължително трябва да е къса, надиплена като кухненско перде и да разкрива част от гърдите ви. Предупреждаваме обаче, че ако не сте пуснали малко закачливо шкембенце, тази рокля няма да има съшия "Уау!" ефект, както на снимката.

Правило 7:

Отново се връщаме на черната рокля, този път с връзки. Може да ползвате същата от предишните ви изяви, но да я подрежете отстрани. Тази рокля ще изиграе най-голяма роля в кариерата ви. Условието, за да я облечете, е да не слагате бельо под нея. Сега е момента да си покажете гениталиите, да ви снимат от в."Уикенд" и да блеснете на следващия месец в Playboy.

Правило 8:

Избелете си зъбите. Това, че пушите може да навреди на гласа ви, но вие и без това нямате особени гласови данни. Важното в случая е да премахнете жълтите тютюневи петна. За да подсилите резулата от избелването, облечете черно-бял парцал и го захванете за банелите на сутиена си или с няколко връвчици, минаващи през шията. Получава се така наречения ефект "Бялото става още по-бяло".

Правило 9:

Изпейте скандална песен, която да включва думите: пари, мъж и оргазъм. Няма значение дали ще е смислен текстът, защото песента и без това няма да може да се понася в трезво състояние. Когато пеете на участие това парче, трябва да се обличате по-скоро като примерна секретарка или прилежна ученичка. Бъдете с по-скромна визия, с естествен маникюр и ако сложите риза или сако направо ще разбиете конкуренцията. Целта е да запазите песента си под Номер 1 в чалготечниците, но и да изглеждате делово в случай, че някой ви предложи сериозна песен.

Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини