Той изневерява. 10 сигурни улики

За да изневеряваш на жената до себе си са нужни много енергия и внимание към всеки детайл. Ежедневните лъжи са достатъчно трудни и изморителни сами по себе си, а и изискват безпогрешна памет. Постоянното напрежение от воденето на двойнствен живот в крайна сметка довежда мъжа до един малък хаос, в който винаги можем да открием някаква улика за евентуална изневяра.

Чувството за вина кара хората да се държат странно - някои мъже вероятно дори тайничко се надяват да бъдат хванати, защото просто нямат смелост да си признаят сами. Ако се съмнявате, че мъжът до вас ви изневерява, проверете дали някои от следващите знаци не отговарят на неговото поведение в последно време. Взети по отделно, тези знаци не са абсолютен повод за съмнение, но ако повечето са на лице, ситуацията вероятно е доста сериозна и той явно не е съвсем невинен.

1. Съпругът/приятелят ви се грижи все повече за външния си вид

Ако личната хигиена на съпруга ви се е подобрила значително само за няколко седмици, има голяма възможност да не сте вие онази, която той иска да впечатли. Ако внезапно започне да се бръсне все по-редовно и да се облича по-елегантно, и ако постоянно настоява да си вземе душ преди да си легне, то тогава наистина имате причина за безпокойство.

2. Проявява внезапен моден интерес

Ако до скоро мъжът ви си е мислил, че "Прада" е марка източноевропейски автомобил, а напоследък е научил имената и на куп други марки дрехи и козметика, това може би не е съвсем случайно. Нова модна прическа и гардероб с нови маркови дрехи, може да за знак за това, че той излиза с по-млада или просто с друга жена.

3. Облича се прекалено шикозно за да отиде да пие бира с приятели или до фитнеса

Ако започне да се облича прекалено добре, когато излиза уж наблизо или на по бира с момчетата, това е сериозна причина за съмнения. Друг повод за съмение може да ви даде, ако в точно определени дни облича едни и същи нови дрехи - възможно е те да са му подарени от любовницата или просто да са нейните любими.

4. Обясненията му за това къде е бил и с кого, са прекалено неясни

Най-честите отговори на въпроса "Къде беше?" са: "с приятели на по бира" или "с колегите". Обясненията винаги завършват неясно, той все по-често не си спомня дори името на бара, в който са били. Е, подробните лъжи се измислят и сглобяват по-трудно, вероятно затова отговорите му са толкова объркани.

5. Станал е потаен в разговорите по мобилния телефон и в работата на компютъра си

Ако мъжът ви изведнъж започне да затваря прозорците на екрана, веднага щом влезете в стаятата или пък мобилният му телефон постоянно е изключен и изисква пин код, който не знаете, имайте едно на ум. Ситуацията е още по-сериозна ако откриете, че има и втори мобилен, за който не ви е казал - дори да се опита да мине с номера, че е служебен, бъдете на щрек.


Когато сте заедно той е нервен и хладен
6. Когато сте заедно той е нервен и хладен

Ако изглежда сякаш съзнанието му е някъде другаде, а по езика на тялото му разбирате, че цялото му същество иска да е на друго място в този момент, може би причината за тази разсеяност е друга жена.

7. Отблъсква вашите ласки и отказва да бъде интимен с вас

Повод за съмнение може да са все по-честите, уж случайни, откази за близост с вас - отдръпва си ръката, когото вие доближите своята, все по-рядко ви прегръща както едно време или дори не иска да разговаря с вас на сериозни теми.

8. Сексуалното му влечение към вас сякаш се е изпарило

Чувството му на вина за това, че ви изневерява, може да съсипе сексуалния ви живот. Ето защо ако мъжът ви все по-често си измисля всякакви извинения, за да не правите секс, а ако все пак го "навиете" актът е много незадоволителен и механичен, това са почти сигурни знаци, че нещо не е наред.

9. Научил е нови пози и похвати в леглото

Доста обезпокоително би било ако мъжът, с който спите вече няколко години, изведнъж започне да ви докосва по различен начин и да прилага нови сексуални техники - редно е да се запитате къде ли е научил всичко това.

10. Постоянно се отбранява

Когато отбележите, че се работи до късно в последните дни, а мъжът ви се впусне в дълга реч за това как той работи толкова усилено, а вие дори не го оценявате, това може да е проста самоотбрана, с която иска да прикри изневерите си. Сходна ситуация е, когато го попитате къде е бил, а той започва да ви обвинява, че сте прекалено параноична, властна и несигурна в неговите чувства.
Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини