LG KP500: достъпен сензорен телефон

LG анонсираха мобилния си телефон LG KP500. Корейската фирма го позиционира като устройство с напълно сензорно управление и достъпна цена. Според разпространения прес-рилийз KP500 се отличава от многото подобни телефони на пазара с високото качество и разумната цена (липсва обаче каквато и да е конкретика относно реалната му стойност - освен съобщение на слабоизвестен немски сайт, където се сочи цена 218-226 евро). Във всеки случай това ще е масов, а не имиджов или нишов продукт, и определено няма да търси конкуренция с LG PRADA или 5-мегапикселния LG Viewty.

За момента липсват подробни технически характеристики на LG KP500. Очаква се такива да бъдат публикувани по-нататък, около момента на началото на продажбите му. Официално се упоменават само поддръжка на четирибандови GSM мрежи, 3-инчов сензорен дисплей, управление, реализирано както чрез докосване с пръст, така и с писалка (такава е налице за въвеждане на ръкописни бележки, които след това могат да бъдат преобразувани в печатен текст чрез специална програма) и акселерометър, който ще може да се използва в някои игри. Телефонът ще поддържа 39 езика.

MobileCowboys.nl са се добрали до допълнителна информация, която добавя към спецификациите 3-мегапикселна камвера, microSD слот за карти с памет, Bluetooth и FM радио. По-долу можете да видите и няколко неофициални снимки на телефона от същия източник.

Европейският дебют на LG KP500 ще е в края на октомври, след което ще започне и глобалното му разпространение.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини