О, скъпи, колко секси звучи двигателят ти

За постигане на определени цели всякакви средства са добри, особено първичните инстинкти. Според изследванията на една небезизвестна застрахователна компания, звукът на работещ автомобилен двигател влияе силно върху сексуалното желание на жените. И не просто звукът от автомобил, а звука от спортен автомобил и то много скъп. В тази връзка във Великобритания е проведен опит - в течение на 20 минути мъже и жени слушали записи от звуци на работещи двигатели на Maserati, Lamborghini и Ferrari заедно със звуци на двигателя на неголям хечбек. След което измерили нивото на хормоните в кръвта на участващите в експеримента.

Както и се очаквало, звукът на работещите на повишени обороти двигатели на спортни коли стимулират повишаване на нивото на тестостерона - хормона, отговарящ за сексуалността.

Всички участнички в експеримента показали повишено ниво на тестостерона при звука на двигателя Maserati, докато при мъжете този показател останал равен на 50%. По подобен начин на звука от Lamborghini реагирали 60% от мъжете. При жените разбира се имало повишаване на нивата на тестостерона и при звука на двигателя на Ferrari. И само звукът на двигателя на малолитражката не предизвикал при участничките никакъв възбуждащ ефект.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини