Фърги е сред най-добре облечените жени

Фърги от "Блек айд пийс" има две стаи, пълни с дрехи - в едната е облеклото й за всеки ден, а в другата - официалното й облекло, съобщава сайтът на Ройтерс.

"Не искам да се разделя с нито една от тези дрехи", заяви певицата, попаднала в списъка на сп. "Пийпъл" за най-добре облечените жени в света.

От късите панталонки, с които често е облечена в ежедневието, до елегантния тоалет на Калвин Клайн за церемонията по връчването на наградите "Грами", няма никакво съмнение, че Фърги е очарователна, пише "Пийпъл".

Освен нея, челната десятка включва актрисите Кейт Хъдсън, Ан Хатауей, Гуинет Полтроу, Чарлийз Терон, Ева Мендес и Сара Джесика Паркър.

Певицата Риана и супермоделът Хайди Клум също са в списъка. В Топ 10 е и Мишел Обама - съпругата на кандидата на Демократическата партия за президент на САЩ Барак Обама.

Тя си е изградила имидж, който вдъхва доверие, и знае какво й подхожда, заяви Клариса Крус - редактор на "Пийпъл", отговарящ за стила и облеклото.

"Някои от любимите ми летни облекла са с марките Gap и H&M", довери Мишел Обама. Тя предпочита американските дизайнери, сред които Мария Пинто.

Онова, което обединява участничките в Топ 10, е, че за всички тях годината е чудесна, допълни Крус. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини