Имам най-големия бюст в България

Известната шоугърла Анита Мейзер е убедена, че притежава най-големите гърди у нас. Тя направи това си разкритие по време на гостуването си в "Нешоуто на Нед".

В тази връзка гостенката се похвали, че е виждала Памела Андерсън и че притежава далеч по-хубав бюст от известната актриса. Учудващо за водещия бе мнението на Анита, че мъжете обръщали внимание на гръдната й обиколка само в началото на секса. След това се разсейвали и премествали вниманието си върху други места.

Секс бомбата разказа надълго и нашироко и за живота си в Америка. Там тя се движела из доста ВИП среди. Дори била включена в т.нар. "ВИП листа" за партита, след като направила впечатление на няколко купона.

В началото обаче й било трудно да свикне с известните личности. Запознавала се е с Ал Пачино, Майк Тайсън и Денис Родман. Последните двама дори директно си я поканили да си легнат, като Майк бил готов да даде 10 хиляди долара за нощ с нея, докато Родман бил прекалено груб.

За финал Анита призна, че най-добрият секс в живота й бил с американец, който при това е и много известен адвокат и често се появява по телевизията.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини