Венета е във втория месец!

Венета Райкова най-накрая успя да зачене, усилено и радостно се шушука из коридорите на Нова телевизия.

Според сигурни източници водещата на „Горещо" навлиза във вторият месец на бременността си и именно поради този факт, тя все още упорито крие деликатната си ситуация. Близо три години подред хапливата журналистка не можеше да зачене от съпруга си Тишо, което на няколко пъти бе повод и причина те да се разделят.

Щастието обаче най-накрая е кацнало и върху рамената на Венета и Тишо. Живот и здраве след по-малко от осем месеца те ще се радват на своя пръв наследник.

Макар мълвата да не е потвърдена все още от главната героиня, то не са малко поводите и индикациите, които Райкова дава за своето състояние.

Блондинката наскоро реагира остро и изключително много се засегна след като прочете гнусна лъжа в жълт вестник за себе си. В публикацията се твърдеше, че светската репортерка е изневерила на съпруга си Тихомир преди две седмици с известен столичен бизнесмен.

„Как може тези хора да пишат такива глупости по мой адрес? Как ще изневеря на Тишо точно сега, в ситуацията, в която се намирам", многозначително сподели пред събеседничката си Емилия горещата Райкова.

Освен това Венета винаги е поддържала тезата в публичното пространство, че всяка една бременност трябва да се крие до третият месец, тъй като първите месеци са рискови и никога не се знае дали жената ще съумее да опази плода в себе си.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини