Звездни раздели тресат Холивуд

Периодичната смяна на любовния партньор е част от рекламата на много звезди от шоубизнеса. Най-новото доказателство дойде от Дрю Баримор и Памела Андерсън.

След една година любов, която на мнозина изглеждаше съвършена, Дрю сложи край на романа с Джъстин Лонг.

Това изненада дори техни приятели, които след срещата на актрисата със семейството на Джъстин в Деня на благодарността, вече прогнозираха годеж и сватба.

За съжаление Баримор скоро няма да мине под венчилото, макар че нищо чудно съвсем бързо да намери и заместител на Джъстин.

Що се отнася до Памела, едва ли някой е допускал, че от връщането й при Томи Лий, един от многото й екссъпрузи, може да излезе нещо сериозно.

Въпреки че имат двама сина - Брандън и Дилън, въпреки че сигурно са се събирали и разделяли вече 1000 пъти, явно нещата между тях просто няма да ги бъде. Но кой знае, на Пам може пак да й щукне, че Томи е Мъжът на живота й!

Но засега не музикантът, а друг е в прегръдките на блондинката. В събота стана ясно, че Памела е скочила в обятията на илюзиониста Крис Ейнджъл - на 41-ия си рожден тя почти не се откъсваше от него, а Томи Лий изобщо го нямаше.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини