Заразно зло ще се развихри отново

Малко са игрите oцелели след екранизацията си на големия екран, но Паул Андерсън бележи своеобразен рекорд с подобни проекти. След като режисира хит-изненадата „Смъртоносна битка" (Mortal Combat), Андерсън се зае да продуцира и напише три сценария базирани на поредицата игри Resident Evil (Заразно Зло), като дори режисира първия филм.

Излиза, че проектът „Resident Evil" може да е по-труден за убиване, отколкото запазените му с търговска марка зомбита. В MTV Movie Blog излезе информация , че Андерсън води преговори за заснемането на четвърти филм от поредицата. Въпреки че „Resident Evil : Extinction" завърши по начин говорещ за продължение, според MTV Movie Blog Андерсън все още не е готов със сценария, а това значително отлага проекта.

"Харесвам Resident Evil и винаги съм се стремил да направя филма максимално добър", споделя Андерсън в интервю за сайта. "Ако измислим добра история за Resident Evil 4 ще направим и филм, но няма да стане само с добра воля."

Независимо какво ще се случи с поредицата Resident Evil, Андерсън няма да прекъсне работата си с гейм индустрията. Той беше продуцент на дългоочаквания филм Spy Hunter, а в момента работи върху филм базиран на поредицата Castlevania .
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини