Филип Киркоров с тежка диагноза

В руската преса се появи информация, че вчера в онкологичен център в Москва са направени изследвания на Филип Кирковор. Специалистите стигнали до извода, че певецът страда от тежко онкологично заболяване, но точното диагноза ще стане известна след няколко седмици.

Киркоров пристигнал в 8 часа сутринта с оплаквания за резки болки, умора и отпадналост. Филип е консултиран от най-добрите лекари.
Медиците дълго не се решавали да разкрият на знаменития пациент своите подозрения, но вчера станало ясно, че притесненията им не са без основание. Ултразвуковата диагностика направена на пациента показала, че той има тумор.
„Филип с голямо мъжество понесе диагнозата, сподели един от лекарите. – Много от пациентите изпадат в паника след като чуят такава диагноза, но Киркоров го прие нормално, което е достойно за уважение. Беше ни крайно неприятно да му съобщим резултатите от изследването, но така е в нашата професия".
В клиниката Киркоров прекарал пет часа. Подозренията на лекарите са, че певецът има рак на лимфните жлези.

Лимфомът се смята за най-опасното онкологично заболяване. С лимфата раковите клетки могат да се разпространят по цялото тяло и да поразят жизненоважни органи. Лечението може да започне едва след като бъде определен стадият на заболяването.


Източник: bgvesti.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини