Ще се развежда ли Бен Афлек?

Чуждестранната преса често споменава, че семейният живот на актьор Бен Афлек не върви и е възможен развод между него и Дженифър Гарднър. Причина за раздялата е трудният характер на Бен и неговото нежелание да прави компромиси. Наскоро обаче актьорът реши да внесе яснота по въпроса.

Без да обръщат внимание на слуховете, че Дженифър ще подава молба за развод, официалните представители на двойката заявиха, че „в подобни слухове няма и зрънце истина".
Афлек също не остана длъжен и каза : „ние сме щастливи.По-добре не може и да бъде.Стараем се да не обръщаме внимание на всичко, което ни се стоварва на главата и наслаждаваме на съвместния ни живот в къщи".

Интересен е обаче фактът, че звездната двойка обеща да не се появява заедно на обществени мероприятия.Те обясниха, че така искат да намалят интереса на медиите към семейния им живот.

Бен и Дженифър се сближиха по време на снимките на Daredevil през 2003 г. Играли са заедно и в „Пърл Харбър".

Дженифър Гарнър вече има един брак зад гърба си с актьора Скот Фоли, а отменената сватба на Бен Афлек и Дженифър Лопез беше есенната сензация на 2003 година. Двойката се ожени през лятото на 2005 година, а през декември се роди и дъщеря им Вайълет.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини