Памела отново гола и с реалити шоу

Толкова млади и не чак толкова млади звезди се разсъблякоха за почетните страници на големите списания, че почти им изпуснахме нишката.

Но появи ли се нова фотосесия на (доскорошната госпожа) Памела Андерсън всички буквално полудяваме. Заравяме глави, очи и мисли в нейните снимки и честно казано забравяме да погледнем дали случайно няма някое интервю към тях, в което Пам „да говори".

Щастливците този месец са екипът на американското списание Radar, които имаха възможността ексклузивно да проверят мерките на Андерсън като я съблекат "по старому" пред обектива на Тери Ричардсън.

Причината да четем и гледаме единствената жена, на която й отива цял бански е излъчването на най-новото реалити шоу в страната на „хилядите такива" (САЩ) - "Pam-Girl".

Както се досещате, шоуто ще отразява ежедневието на Памела. Ще станем свидетели на живота в имението й в Малибу – как забърква собственоръчно лимонада, как прави упражнения на гърба на личния си Харли Дейвидсън и дали е способна да изскача гола от празнична торта не само на рождения ден на Хю Хефнер.
Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини