Слави си отива! Шоуто хлопва кепенци!

Слави Трифонов вече няколко пъти изненадващо не се появява в собственото си шоу. Вместо него в предаването се изявяваше сценаристът му Иво Сиромахов. Той обаче изобщо не обели дума по каква причина Дългия липсва, а му се налага да бъде заместен - сякаш това е нещо нормално и обичайно.

Странното отсъствие на Дългия изуми цялата държава и веднага породи вълна от слухове. Из медийните среди се заговори, че Трифонов е бил уволнен от шефовете на Би Ти Ви. Слухът се оказа силно преувеличен, поне на този етап шоуменът запазва поста си. Редовните клакьори казаха, че Слави е пипнал коварна ангина и е останал без глас. Той не можел дори да говори и лекарите му препоръчали няколко дни домашно лечение.

"Ще отсъства няколко дни. Най-вероятно в понеделник ще е на линия и ще си води шоуто. Нямаше смисъл заради такова кратко отсъствие да обявяваме каквото и да било, за да не всяваме паника. По тази причина не казахме нищо", обясниха хора от предаването. Междувременно научихме от няколко сигурни източника, че Слави Трифонов е решен да се махне завинаги от Би Ти Ви заедно с екипа си. Това обаче е само началото на революционния преход, който подготвя. "Шоуто на Слави" скоро ще престане да съществува, твърдят доста добре осведомени източници. Според тях, Трифонов лично ще дръпне шалтера, и то с подобаващата ефектност, преди началото на лятната ваканция на предаването.

Трифонов и хората му се местят в Нова телевизия от есента, но там ще правят съвсем друго нещо, и то ще е ... сериал! Точно каква ще е сагата, още не е съвсем ясно, но е видно, че ще е българска и много дълга, от типа на "Дързост и красота". В продукцията ще участват актьорите на Слави, а вероятно и "Ку-ку бенд". На този етап Дългият няма никакво намерение да се връща на екран. От "Шоуто на Слави" мълчат за предстоящите промени, защото смятат, че е рано да ги огласяват. Не е изключено гологлавият шоумен да направи грандиозен прощален концерт, какъвто вече е имало при разпускането на "Хъшове". Не се знае обаче докога той ще издържи без публика, тъй като публична тайна е невероятната му суетност и себичност.

Слави си е наумил да слезе от екран завинаги и вече да не води предавана. Той щял да влезе в ролята си на продуцент.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини