Анна Фалки - скандално признание

Италианската кинозвезда с кукленско лице Анна Фалки тези дни шокира италианското общество с признанието си, че търси мъж, който да може да издържи на ритъма й в леглото, съобщи сп. "Ки".

В интервю за изданието Фалки, която преди година се разведе, сподели, че в миналото, преди неуспешния й брак с бизнесмена, който си имаше проблеми със закона Стефано Рикучи, е имала поредица от гаджета футболисти. Именно с тях тя е свикнала на по-бързия ритъм в сексуалните отношения.

"В този вид общуване с жените, футболистите са като на терена, бързат да вкарат гол и не мислят за нищо друго", споделя Фалки.

Кинозвездата мечтае и за дете. Тя обаче признава, че търсенето й на сексуален жребец, няма нищо общо с реализирането на мечтите й за дете. Фалки има намерение да зачене по метода ин витро.

Кинозвездата не е първата в Италия, която прави скандални изявления за сексуалните си предпочитания. Преди време позастаряващата певица Пати Право призна, че прави секс само с мъже на 20 г.

Телевизионната звезда Мануела Аркури заяви, че в леглото понякога се съгласява и на бис.

Италианската прохождаща актриса и модел Нора Амиле призна, че е готова да направи в леглото всичко, стига леглото да е удобно.

Италианската манекенка и телевизионна водеща Афеф пък заяви уверено, че в леглото е толкова добра, колкото е и в кухнята. БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини