Азис подари Ламборджини на Китаеца

Чалга кралят дава 250 бона за колата на любовника Връзката между Азис и Китаеца очевидно се развива и задълбочава, въпреки съмненията на мнозина, че бракът им е само рекламен трик. Преди седмица фолккралят е поръчал в столичната автокъща "А2" чисто нов модел „Ламборджини", което ще е подарък за Ники Китаеца.

Азис е оставил 80 000 лева капаро за спортния звяр на четири колела, като е поставил условие колата да не бъде в характерния за марката жълт, а в черен цвят. Стойността на ламборджинито надхвърля 250 000 лева, но Азис ще плати цялата сума при доставката на автомобила. Поръчковата кола ще пристигне в България след около месец и половина. Така през пролетта, когато времето се затопли съвсем, Китаеца ще събира завистливи погледи по улиците с уникалното си возило.

Азис има два черни мерцедеса от новата S класа в гаража си, една от колите му се шофира от Ники Китаеца. В началото на познанството между костинбродския славей и Китаеца смуглият младеж от „Люлин" му бе шофьор. Самият Азис няма книжка. Той пищи силно - дали театрално, дали от ужас, всеки път, когато колата вдигне над 120 км/ч.
Източник: zvezden.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини