Кайли Миноуг съветва героите от Мюзик Айдъл 2

Ослепителната Кайли Миноуг ще се срещне с финалистите от втория сезон на музикалното реалити Мюзик Айдъл, което се излъчва в ефира на bTV.

Сензационната супер звезда се съгласи да се запознае лично с младите таланти и да сподели с тях част от своя собствен опит на мултиплатинена певица и грандиозен световен артист.

Уникалната среща ще се състои минути преди бляскавия концерт на Кайли в София, организиран от София Мюзик Ентърпрайзис. Шоуто на Кайли е част от нейното световно турне по повод съвсем новия й албум "X", издаден у нас от Анимато Мюзик/ EMI.

Незабравимата дата, на която Кайлине само ще сбъдне мечтите на айдълите, но и ще пее за първи път пред българската публика, е 18 май 2008. Концертът ще се проведе на столичния стадион Локомотив.

Кайли Миноуг доминира на световната музикална сцена през последните повече от 20 години. Кариерата й е една от най-успешните в съвременната поп музика, а в Европа и Австралия тя се нарежда сред най-известните личности и секс символи на своето поколение.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини