Дъжд от блондинки за Слави

Блондинки решиха да наградят Слави Трифонов. Това трябва да стане на 19 март в столичния хотел "Шератон". Русокосите са решили да дадат на Дългия приза за мъж, знаещ най-много вицове за блондинки. Азис също е трябвало да участва на събитието. Но той отказал. Направил само коментар: "Русо гладно няма."

Седемдневката на русокоските стартира днес в "Сити сентър София" с необичайна изложба на култовите кукли Барби, при това облечени от водещи наши дизайнери. За гардероба на най-известната, макар и измислена, блондинка в света са се погрижили нашите модни къщи "Рошавата гарга", "Жени Стил", "Астела Ателие", "Невена", "Агата" и т.н. Част от експонатите ще бъдат продадени на благотворителен търг. В същото време двойничка на Мерилин Монро ще събира погледите на посетителите в мола. Екстравагантната проява е организирана от Олга Ускова, която не само е притежател на единствената у нас ферма за пеперуди, но е и президент на Международната асоциация на блондинките. Дамата, която също е руса и е с визия на модел, се шегува с часовете и датите на събитието: "Стартираме на 12 март в 12 ч и завършваме с бал на 19-и от 19 ч нарочно, за да бъде лесно за помнене дори от една блондинка."


Олга твърди, че въпреки широко разпространеното разделение, всъщност жените не се делят на блондинки и брюнетки, а на "добри и лоши феи". "Блондинките наистина се справят по-добре в живота от чернокосите, защото освен с интелект въздействат силно на противоположния пол и с визия", добавя Ускова.
Тежка серия от ревюта, презентации и екстремни преживявания очакват всички блондинки, осмелили се да се включат в необикновената проява. През уикенда известни руси феи ще открият зала за живи пеперуди в Софийския зоопарк, наречена "Градина на мечтите". Инициативата се провежда съвместно със Столична община по повод честването на 120-годишнината от създаването на Зоологическата градина.


Не толкова популярните русокоски също ще могат да се възползват от седмицата на блондинките. В търговски обекти в столицата, обозначени със специален розов знак, те ще могат да пазаруват на преференциални цени цели 7 дни. Освен ослепителна визия русите грации ще демонстрират и добро сърце: организаторките на проявата обещават да ангажират съзнанието им и с разнообразни благотворителни инициативи, а не само с шопинг. Макар че в един от дните ще има и конкурс именно по това любимо на милиони жени занимание.


Неделята пък се очертава като ден на екстремните преживявания: блондинките ще имат възможност да се придвижат до Сити център с мотори, специално предоставени от фирмата на Силвио Берлускони Garelli, и да се срещнат с човека паяк Иван Кристоф. След това им предстои състезание по изкачване на стената на мола, организирано именно от него.


В пищен завършек на седмицата ще се превърне балът на блондинките в хотел "Шератон" на 19 март. Тогава 350 ВИП гости, сред които дипломати, бизнесмени и политици, ще присъстват на раздаването на статуетките "Диамантената пеперуда" изработени специално за случая от пловдивския скулптор Георги Димов. Категориите са повече от атрактивни и вече са известни призьорите в тях.


Княгиня Калина е поканена да се яви лично, за да грабне пеперудата за "най-царствена блондинка". А шоумен номер 1 на страната Слави Трифонов бил заинтригуван да получи отличието за вицовете за блондинки, твърдят запознати. Ако се яви лично в "Шератон", той ще демонстрира не само добро чувство за хумор, но и приятелско отношение към русокоските, казват красавиците.


За притежателка на най-дългата руса коса у нас е отличена не някоя капризна глезла, както може да се предположи, а сериозна бизнес дама, която се занимава със строителство - Ивелина Леонидова. Тя не се свени да вее дългата си до ханша коса на многобройните си работни срещи. Министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова пък ще грабне два приза: за най-успяла русокоса дама в политиката и за блондинка 2 в 1, заедно със сестра си Михаела Попова.


Дрескодът на събитието е официален, при това присъстващите ще трябва да съобразят облеклото си с уточнените в поканите цветове - червено, розово или бяло. На 19-и ще се разбере и кой е най-красивият президент според присъстващите на бала русокоски, както и кой е любимият им мъж.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини