Конкуренция и омраза сред бившите на Слави. То страшно напрежение

Варненката Магдалена Стефанова, известна повече като "Маги на Слави", стана бизнесдама и притежателка на екзотичен бутик в морската ни столица. Злите езици твърдят, че Маги се е преквалифицирала в дизайнерка, за да имитира успеха на бившата беквокалистка Алекс Раева в бизнеса. Именно Алекс била една от причините преди време Магдалена и Слави окончателно да се разделят.


Не е тайна, че двамата влюбени, които живееха заедно в Драгалевци, честичко се караха. Варненката много пъти тайно от Трифонов, поемаше за родителския дом във Варна. Неведнъж шоуменът бе подслушван да крещи на любимата си по телефона заради факта, че я няма у дома в Драгалевци. "Маги, моля те, остани при мен!", помоли се Дългия пред многохилядна публика на концерт в НДК. Според запознати по някое време обаче появата на Алекс в живота на Слави турила край на романса му с Маги.


Единствената жена, в която шоуменът Трифонов е бил публично влюбен, тъче на три стана, за да докаже, че може сама да заработва парите си, както-прави и Алекс Раева. Дипломираната психоложка използва университетските си познания в тази наука, за да привлича клиенти в бутика, както и на другите две места, където работи. През половината месец Маги дава консултации в педиатричен кабинет в София, през останалите две седмици работи в дневен център за хора с умствени увреждания във Варна. Като дизайнерка изрусената днес красавица е обявена за откритие на годината от корифея по мода Любомир Стойков.


Новият бутик на Магдалена Стефанова се казва... "MAGGO". фрапиращо е двойното GG, което е избрала и Алекс Раева за своята марка -"AGGATA". Докато двете хубавици си мерят бизнесуменията, една друга бивша манекенка се ядосва от слуховете, че също си е лягала с учиндолския шоумен. Секссимволът на българския моден подиум - манекенката Венета Харизанова, твърди, че сега е само приятелка на Дългия, а по-рано дори се страхувала от него.


Двамата се сприятелили покрай реклама на "Мобил-Тел". В нея хубавата Венета имала само една реплика -"Време е да започваме". От страх и респект към Дългия обаче тя непрекъснато си глътвала граматиката и притеснено смутолевяла: "Време е да свършваме". Всички от екипа припадали от смях, но българската Моника Белучи не можела да преодолее страха си от учиндолския бизнесмен. Чак когато рекламата била вече факт, Слави и Венета разчупили ледовете и оттогава се броят за приятели. "Никога не съм била гадже на Трифонов", категорична е Венета. Мъжът, с когото тя живее от 7 години - Емил, минавал за добър познат на Дългия. Малко хора знаят, че сватбата на красавицата с Емил предстои, тъй като той около Нова година той и предложил брак за втори път и тя не можела да откаже.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини