ЕТО КОИ ЗВЕЗДИ ЩЕ УЧАСТВАТ В "ПЕЙ С МЕН"

Екипът на Слави кани и изпълнители от Сърбия, Турция и Гърция

Екипът на Слави, който подготвя новото музикално риалити на Нова телевизия "Пей с мен", пази в пълна тайна кои звезди ще участват в предаването. Само че ние нали сме си любопитни, нямаме никакво намерение да чакаме официалното обявяване на известните изпълнители и си направихме собствено разследване. Благодарение на наши хора, близки до проекта, научихме пре-любопитни неща от подготовката на конкурента на "Мюзикайдъл". Оказа се, че освен български звезди, в "Пей с мен" има вероятност да участват и популярни изпълнители от Сърбия, Гърция и Турция. В момента се водят преговори и нищо чудно редом с аматьорите на сцената да излязат и представители от съседните нам страни. А кои са все пак българските звезди, поканени в новото риалити? Е, добре, няма да ви мъчим повече.


От поп музиката в надпреварата за голямата награда - 500 000 лева, ще се включи Силвия Кацарова. Дамата, която миналата седмица представи новия си албум, е приела да участва и това едва ли ще учуди някого. Ще припомним, че Силвия се включи и в "Мюзик айдъл", когато предаването се правеше от екипа на Слави.


Още двама поп певци са сигурни участници в "Пей с мен". Единият е Любо, на когото БНТ иска да забрани песните, ама ето че той ще дефилира в продължение на три месеца в програмата на Нова. Другият е Миро. Този път обаче без Галя или Анелия, а с някого от аматьорите.


Попфолкът също ще има своите представители в музикалното шоу. Сред поканените е Кали. Този избор също не е изненадващ. Певицата издаде първия си суперуспешен албум с БМК -компанията на Слави Трифонов. Именно в него бе и най-големият й хит "4-4-2". Текат преговори и с Орхан Мурад. Слепият изпълнител също е сред сигурните участници. Очаква се на сцената да се появи и Софи Маринова.


Има и такива, които са се отказали от изява в "Пей с мен". Покани са получили Тони Димитрова и Нели Рангелова, но те не са подписали договори с продуцента Евгени Димитров-Маестрото.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини