Барса или Арсенал идват за юбилея на ЦСКА

Барселона или Арсенал ще гостуват на стадион "Българска армия" за мач по случай 60-годишния юбилей на ЦСКА. Двубоят трябва да се състои между 18 и 30 май, като на този етап по-близо до идване в София е испанският град. За това съдействат бившите футболисти на "червените" Христо Стоичков и Лъчезар Танев, които са много близки до ръководството на каталунците.

"Всичко зависи най-вече от това, дали някои от тези отбори ще стигне финал в Шампионската лига и каква ще е програмата им в този период, в който искаме да бъде мачът", заявиха от ЦСКА.

В същото време стана ясно, че за честванията на юбилея на "армейците" ще са нужни около 1.5 милиона лева, като голяма част от тях ще дойдат от спонсори.

Освен мач с голям отбор от Западна Европа ще има и такъв, в който един срещу друг ще излязат настоящият състав и сборен отбор на "червените". В него участие ще вземат Любо Пенев, Христо Стоичков, Емил Костадинов, Данчо Лечков, Лъчо Танев, Стойчо Младенов, Ради Здравков, Краси Безински, Спас Джевизов и други големи фигури от историята на ЦСКА.

Източник: meridianmatch.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини