МИЛЕН ЦВТКОВ СЕ ЖЕНИ!

Любителят на игривите пенсионерки и самотни моми водещ на Нова телевизия Милен Цветков планира сватба до края на пролетта.

След като уж на шега обяви, че си търси жена, Милен бе затрупан с писма от лачени и не дотам стари чанти, колети с домашни суджуци и други съблазни, приоритет на сручъчните пенсионерки.

Да, но се оказва, че Милен въртял тайна връзка с адвокатка от близо година. Нещата напоследък станали сериозни и се заговорило за брак.
"Не отричам, но и не потвърждавам", казва Цветков.

Фактът, че той не отхвърли вероятността да стане отново семеен мъж ( с акцент върху мъж?!). като че ли потвърждава упоритите слухове за сватбена церемония.

"Милен със сигурност ще стигне до брак, най-малкото за да пресече грозните приказки за хомосексуалността му", уверени са негови колеги от Нова телевизия.

Подобни внушения пълзят от години из публичното пространство. Според някои версии съпругата на Милен го зарязала заради негова авантюра с оператор от БНТ с псевдонима "Литъла". "Литъла" и Цветков дори обитавали заедно таван в близост до сградата на телевизията на "Сан Стефано" 29. В момента жената на тв водещия живее и работи в Румъния и е взела със себе си общата им дъщеря Калина.

"Разбира се, че не съм гей. Тези приказки тръгнаха от дружбата ни с Камен Воденичаров, с когото сме съученици, както и с някои други хора. Не крия, че се познавам с хомосексуалисти, но самият аз не съм такъв, упорито твърди Милен Цветков.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини