Милена Славова се завръща на голяма сцена

Млади български рок банди ще излязат на една сцена с вече утвърдени групи като Конкурент и изпълнителката Милена Славова. Концертът ще се състои в столичната зала Христо Ботев на 28 февруари.

В събитието участие ще вземат бандите Rampart и Fallen Angels - финалисти от рок-конкурса, провел се в клуб Маската до ноември 2007 г., както и група Progresion.

"В конкурсът участваха 15 млади рок групи, като концертът, които правим сега включва само 2 от тях", разясниха за Avtora.com организаторите от Катрин Мюзик. "Fallen Angels дори подписаха договор с нашата музикална компания и работят усилено в момента", допълни Катрин Котева - собственик на едноименния лейбъл.

Този концерт има за цел да популяризира младата българска рок сцена. "Българските групи могат да бъдат конкуренти на чуждестранните си колеги, ако получаваха достатъчно внимание и финансова подкрепа", обясняват организаторите.


Самата Милена Славова пък е прегърнала идеята за популяризирането на млади таланти, като е дала съгласието си за участие още от Лондон, където е в момента. Изпълнителката ще излезе на сцената на 28 февруари заедно с музикантите от Данчо Лазаров бенд.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини