ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ С НОВА ИЗГОРА

Говорителят на новините в Би Ти Ви Венелин Петков се появи с ново гадже на рождения ден на колежката си Алена, известна българска астроложка.

Венко дойде с наперена госпожица, с която постоянно се държеше за ръка. Двамата си хвърляха недискретни погледи и никак не криеха взаимните си чувства от любопитните погледи на околните. В разгара на купона пък се хвърлиха в буйни танци -Петков махна сакото и демонстрира дене умения от висока класа. Любопитното е, че бившата изгора на Венелин и негова екранна партньорка Гена Трайкова не се появи на светската сбирка. Въпреки че повечето именити лица на Би Ти Ви се стекоха да уважат Алена и да й поднесат подаръци, Трайкова предпочете да се покрие.

„Била е информирана, че Венко ще дойде с новото гадже, и е предпочела да не се излага", подозират интриганти от частната електронна медия.


След като се раздели официално с Петков преди около година, Трайкова остана сама. Тя не е афиширала обвързаност с друг кавалер. Предпочита да си стои у дома и избягва хайлайф мероприятия. В същото време самият Венелин Петков също отрича в момента да има постоянна приятелка.

„Имам приятелки, но нищо повече. Свободен мъж съм все пак", обича да повтаря той.


Коя е обаче тайнствената непозната от купона на Алена? Според посветени девойката няма нищо общо с медийния свят и се занимава с юридическа дейност. Венелин споделил пред свои приятели, че повече на никаква цена не би завъдил контакт със своя колежка, тъй като това водело до неприятни моменти у дома и в службата.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини