БЕРБАТОВ ОТНОВО С ТЕДИ ВЕЛИНОВА

Манекенката се среща тайно с национала в Лондон

Димитър Бербатов се среща отново с манекенката Теди Велинова. Силиконовата красавица е гостувала само преди три седмици на звездата на националния отбор в Лондон, разкри пред „Уикенд" запознат с любовната история между двамата. Велинова е останала едва три дни в английската столица, след което се е прибрала в България. Манекенката е минавала маршрута София-Лондон по не седем-осем пъти през последната година, твърдят нейни приятелки. Теди се чува всеки ден по телефона с Бербо и винаги се вижда с него, когато той се прибере от Лондон. Понякога отскача при него, като той й плаща самолетните разходи", разкриват приятелки на 30-годишната красавица.

Официално Велинова обяснявала, че отива за модни ангажименти в Милано и в Анталия и дори си уреждала фактури от хотели в двата града, които й били осигурявани от бизнесмена Христо Сираков.

Теди и Митко крият връзката си заради твърдата съпротива на Маргарита Бербатова, майката на футболната звезда, синът й да се забърква с ма некенка. Велинова е и с няколко години по-възрастна от Бербатов, което допълнително прави сериозната им връзка безнадеждна. „Странно е, че Митко се съобразява все още с майка си и се крие от нея", чудят се на голаджиятана „Тотнъм" аверите му. Официално Бербатов поддържа връзка с хубавата Елена, която обаче от поне половин година не живее с него. Националът се среща тайно не само с Теди Велинова, но и с други известни манекенки, с които освен това често си комуникира с есемеси.


Подобно на Бербатов, Теди Велинова също си има официално гадже. 30-годишната хубавица излиза с мускулестия младеж Боян Табаков, известен с прякора си Лихваря. Велинова не смее да прекрати отношенията си с Боян, тъй като все пак той й осигурява някакъв финансов комфорт. Въпреки това Теди разнася гаджето си, че има само фасада, но не и умствен и полов потенциал и че й било хиляди пъти по-добре с Бербатов.


Припомняме, че националът и Теди Велинова имаха авантюра през 2004 г. Тогава дори се заговори, че двамата са правили секс в тоалетните на БИАД.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини