Елен Колева: Не исках да се събличам, но режисьорът ме накара!

Елен Колева, която изигра главната роля в нашумелия "Шивачка", признава в интервю пред "Монитор", че не е искала да участва в голите сцени, но режисьорът я е накарал.

"То бяха колебания, то бяха ревове. Не можех, не исках, не знаех как да направя такова нещо.", споделя 23 годишната актриса.

Наложило се режисьорът Людмил Тодоров, известен още с "Любовното лято на един льохман" и "Емигранти", да използва солидни аргументи и да я убеди, че това е необходима жертва за всяка актриса.

"Людмил ми каза: "Но ти си актриса, не можеш така да подхождаш към нещата.", разкрива Елен Колева.

Преди време в друго интервю пред e-vestnik, тя бе признала, че вече е отхвърляла предложение да се снима гола в белгийския сериал "Матрьошки", сниман в България, поради скандалния характер на ролята.

"Трябваше да играя на пилон, но аз казах: „Не, аз не мисля, че това ще ме развие като актриса и не мога да го направя."

"Някои актриси много лесно се събличат. Искам да съм като тях, но аз не съм и тепърва се преодолявам. Трябва ми малко време.", споделя младата актриса наблюденията си върху колежките от гилдията.

За ролята си в "Шивачки" тя получи преди месец наградата за най-добра българска филмова актриса през 2007г., а филмът се сдоби с общо пет отличия.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини