СНИМКИ НА КАМЕЛИЯ МОГАТ ДА СРИНАТ КАРИЕРАТА Й

Певицата влезе в открита война с Азис

Скандални снимки на фолкдивата Камелия публикува в последния си брой светското списание „Слава". На кадрите ясно си личат наболите мустаци на певицата, смятана до този момент за една от най-сексапилните звезди в бранша.

Фотосите са съвсем автентични и не са обработвани допълнително с програмата „фотошоп". В действителност Камелия изглежда така във всекидневието си.

Очаква се гадните снимки сериозно да разклатят позициите на чалга звездата. Възможно е нелицеприятните кадри да изиграят лоша услуга на Камелия предимно в рекламния бранш, където тя е сред най-предпочитаните лица. Наскоро изпълнителката бе избрана за лице на водка, а в рекламата тя изстрелва провокативната реплика „Ето това чукане чаках".


„Нямам коментар за тези снимки, защото не съм ги виждала. Изобщо не ме интересува какво се пише за мен", лаконично коментира Камелия.

Изминалата седмица не бе от най-добрите за фолквеличието. Тя влезе в скандал и с Азис. Двамата бивши приятели в момента са люти врагове и не спират да се плюят. Томахавката изрови чалга кралят, след като на няколко пъти се заяде с нея в собственото си шоу. Върхът на всичко бе, когато я сравни с травестита от Варна Елза Парини.


Камелия отвърна на удара дни по-късно в предаването „Сблъсък". „Не може да се издига в култ дебел мъж с брада и скъсан чорапогащник", отсече тя. В интервю за вестник по-късно отсече: „Азис явно иска да прилича на мен, но оригиналът е един. Крайно време е да се разбере коя е истинската жена".


Азис пък отсича, че двамата с Камелия никога не са били приятели. Просто в един момент са имали общи интереси.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини