ГЛОРИЯ ЕМИГРИРА ПРИ ГАДЖЕ В САЩ?

Примата на чалгата Глория напуска България. В частен разговор с най-близки на нея хора тя казала, че няма какво повече да прави тука. Наш 30-годишен емигрант бил хлътнал по певицата и отдавна я атакувал с оферти за брак и весел емигрантски живот в Щатите.
След много кандърми и атаки от страна на младежа, Глорчето си издействала 10-годишна виза и възнамерява да се установи в САЩ.

Младежът проучил пазара там и според него Глория може да бъде интересна много време.
"Когато се появи глад за мен в България, ще се върна", продължила Глория с откровенията си.

„Това са номера от нейна страна. Тя продължава да се прави на, интересна, тъй като няма никакво търсене в момента, не получи никаква награда и затова иска малко да я позабравят. След година или дори още пр-скоро, ще цъфне отново тук със своите претенции", споделиха верни кучета на Митко Пайнера.

В задокеанското си турне Глория ще бъде изцяло подпомагана от нейния приятел. Между другото, той прие и първия път в Чикаго. Тя не е престанала да поддържа връзка с младежа. Даже направи и филм.

Нелина също се снабдила с такава виза и сигурно и тя ще поработи за повечко време в САЩ. Старите звезди на „Пайнер" вече не са интересни в България, но се котират все още извън страната

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини