Аксиния влиза в ролята на секс инструктор

Сладострастната Виолета, изпълнителката на актуалния хит "Baby", се разсъблече за новия, февруарски брой на списание FHM.

Освен пикантни интимни подробности за живота си, тя споделя, че като цяло намира българския мъж за комплексиран и продължава: "Не харесвам самохвални и егоцентрични мъже. Такива, които прекарват безкрайни часове в сваляне на звезди - целта им е да те вкарат в леглото, а после вече не им е интересно. За мен е по-важно съдържанието отколкото опаковката."

От този брой новата секс инструкторка на списанието е поп звездата с най-откровения сексапил Аксиния, която оттук нататък ще внася ред и мъдрост в интимния живот на читателите на списанието, отговаряйки и на най-провокативните им въпроси.

"Възприемам Дейвид Бекъм просто като подвижен билборд. Копнея за ренесансов тип мъж", споделя Аксиния и продължава, разбивайки на пух и прах метросексуалния типаж.

Сред другите акценти в броя са възпламеняващата фотосесия на шоколадовата прелест Патриция - един от най-успешните модели на агенция "Ивет Фешън", както и интервюта с Роджър Федерер, Уил Смит и Мишо Шамара.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини