СЛАВИ ВЪВ ВОЙНА С МЪЖА НА АНИ САЛИЧ

След края на „Танцувай с мен" Дългия напускал Би Ти Ви

Слави Трифонов е в жестока война със съпруга на колежката си от Би Ти Ви Ани Салич - Бранко. Сърбинът е технически директор на частната електронна медия и според мнозина в момента е реалният шеф на телевизията.


Според упоритата клюка именно Бранко е причината за сериозните проблеми на Дългия с Би Ти Ви и за евентуалното му оттегляне оттам в най-скоро време. Двамата били в тежки и неприязнени отношения вече цяла година. Конфликтът им избухнал покрай снимките на първия сезон на „Мюзик айдъл". Тогава фирмата на Трифонов „Седем осми" се явяваше външен продуцент на предаването, а Бранко Салич зае поста на продуцент от страна на телевизията.


„Бранко и неговите екипи вършеха цялата работа. Истината е, че Слави не се помръдваше. И за организацията, и за обезпечаването с реклами, и за всичко останало. В същото време имаше безкрайни претенции, навикваше хората на Бранко и все бе недоволен", разкриват очевидци на медийния скандал.


Истинската буря, разбира се, се отпушила по финансови причини. Бранко Салич (който навремето бе шеф на сръбската музикална телевизия „Пинк") преценил, че не му плащат достатъчно за труда по „Мюзик айдъл". Нещо повече - той заплашил с оставка, ако при следващ риалити проект на Би Ти Ви не бъде назначен за продуцент и няма право на проценти от рекламните постъпления. „Имаше много грозен екшън между Слави и Бранко. Бранко го обвини, че източва телевизията и укрива част от рекламните пари. Скараха се фатално, а малко по-късно Слави реши да се направи на болен и обяви, че ослепява", спомнят си хора от техническите служби на Би Ти Ви.


Междувременно оправният Бранко Салич успял да влезе в комбина с екипа на Евтим Милошев. В комбина двамата прецакали Трифонов и успели да вземат поръчката за втория сезон на „Сървайвър". Именно след този техен ход Слави Трифонов се тръшна и охлади отношенията си с медията на Мърдок.


„Бранко и Евтим предложиха по-добри финансови условия за ръководството на телевизията. Техният производствен бюджет бе един път и половина по-скромен от този на Слави в първия „Сървайвър". От друга страна заявиха, че са готови да приемат по-нисък процент от рекламата. Ако съотношението преди бе 50 на 50, сега то ставаше 40 на 60 в полза на Би Ти Ви. Естествено, офертата им бе приета", разказват информирани.


По техни данни Слави Трифонов най-вероятно ще преустанови излъчването на шоуто си по Би Ти Ви веднага след финала на конкурса „Танцувай с мен". Той бил готов да изплати и неустойки по договора с телевизията, която щял да развали доброволно.


„Нека си ходи. Този човек няма право да ни рекетира по този грозен начин и да спекулира със здравето си", гневял се Бранко Салич пред свои колеги.


В медията на Мърдок вече знаели, че съпругът на новинарката Ани Салич е враг №1 на Дългия. И човекът, който ще го детронира от пиедестала му на недосегаем.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини