Гала на райска почивка в Тайланд

С 24 карата усмивка и бляскав поглед на хищник Гала кацна в Тайланд. Съвсем самичка водещата на "Имаш поща" се отдаде на райска почивка в шикозния новооткрит хотел "Тиволи" в Банкок.

Комплексът е дизайнерски и бутиков, с басейн и пулбар на покрива също като "Дюн" на Мая Илиева в Слънчев бряг.

Гала е на лов за горещи, но сладки приключения, шушукат светските хроникьори. И напомнят, че Тайланд е една от дестинациите за романтичен туризъм. С традиционен тайландски масаж Гала ще си отдъхва от тежкия тв сезон, който я изправи и пред предизвикателството "Пълна промяна".

Освен в 18-милионната столица Банкок тя ще отскочи и до местния вариант на Слънчев бряг - Патая. На две крачки от курорта са избраните неотдавна за едно от новите седем чудеса на света будистки храмове в Камбоджа. Това е любимото място на Анджелина Джоли.

И Гала смята да го разгледа по стъпките й. По същото време на същото място - на 9000 км от България, почива и изчезналата от светлините на прожекторите Галя от "Сатен".

За разлика от Гала обаче бившата шефка на балета на Слави, която се опитваше да прави и кариера на певица, не е сама. С нея в Банкок е приятелят й бизнесмен, който притежава известна дискотека в София.

Източник: standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини