Палавата Кийра Найтли

Американската мечта на Кийра Найтли продължава с последната й фотосесия за списанието W.
22-годишната актриса, известна с любовта си към актовата фотография, демонстрира отново, че няма нищо против предизвикателните снимки, като една от тях - на корицата, разкрива много неща...

През 2006 Кийра се съблече за списание Vanity Fair заедно със Скарлет Джохансън и след това участва в предизвикателни сесии за Coco Chanel и списание Interview.

В друга снимка за W тя позира заедно с партньора си от филма "Покаяние" Джеймс Макавой.

Техният филм е номер 1 в списъка за наградите BAFTA през тази година, където Кийра ще трябва да спори за наградата за най-добра актриса с Кейт Бланшет.

"Покаяние" се базира на книга на Йън Макюън и беше номиниран за най-добър филм и най-добър британски филм. Джеймс Макавой получи номинация за най-добър актьор.

Наградите на BAFTA - Британската академия за филмово и театрално изкуство, ще бъдат раздавани по време на специална церемония на 10 февруари и се очаква да се превърне във важно събитие от аристистичния календар, заради бойкота на важни американски награди във връзка със стачката на холивудските сценаристи.

Бойкотът предизвика отменяне на церемонията за наградите Golden Globes и заплашва провеждането на церемонията за наградите Оскар на 24 февруари в Лос Анджелис.

Източник: kafene.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини