Нелина, Анелия, Емилия...или списъкът на Коко Динев

Ако на Христо Сираков му казват с неприкрита завист Ицо Стоте манекенки, то как ли трябва да му викат на бизнесмена Коко Динев, най-извев стен като собственик на легендарнав та фолккръчма Кошарите и на футболния отбор от А група Вихрен - Сандански? Сигурно Коко стоте певачки.



За разлика от Ицо Стоте манекенки, който води бленуващите за слава и пари манекенки на скромен шопинг в Италия, Коко играе по-наедро – предлага им сцена и цели тълпи почитатели. Ако на манекенките на Христо Сираков им остава по някое и друго парцалче, на „любимите" на Коко Динев им остава цяла „професия" и позлъскана визия с която да си търсят съпруг.

Коко и Христо си приличат по едно – всяко ново гадже мисли, че е по-добро от предните и че се чуват сватбени камбани…Да, ама не – Христо Сираков цака с фактури за разходите, а Коко – с нови бебета. Кой каквото си може.



И много „единствени", много нещо. След като Емилия си призна в предаването Горещо в събота, че не просто е бременна, както отдавна сме писали, че не само има връзка с бизнесмена, което също оповестихме овреме, а и чака дете от него, за малко да й повярваме, че е единствена. Да, ама не! Стягай се, кака, да си гледаш бебето и да се оправяш в живота и следи шоуновините за нови звезди!



Коко Динев не просто е бил гадже на много чалгаджийки, той им дава и летящ старт в шоуиндустрията. Ако не беше го срещнала навремето, не е ясно дали Софи Маринова някога щеше да се прочуе или пък щеше да си остане кръчмарска певица. Двамата с Коко са имали бурен роман, говори се даже за аборти и всякакви такива драми. Най-дълго до шефа на Кошарите се задържа Нелина. Веднъж, когато са скарани, Динев дори наема билбордове, за да изрази извинението си към изпълнителката на Бял мерцедес ме преследва в живота. Сега Нелина тъне в борчове и Коко едва ли си спомня за нея.



Анелия също не може да се оплаче от зората на своята любов с Коко. Цяла София е облепна с лика й за промоция на първия голям хит на изгряващата певица Погледни ме в очите. Когато на майтап най-близкия приятел на Динев - покойния вече Георги Илиев предлага да кумува на двойката, изпълнителката и кръчмарят още не са си мислили за сватба. Но я правят, защото им се ражда и дъщеричка на име Ивон.




След като купува апартамент на жена си, недалеч от своето заведение и от супермаркета Елемаг, обаче чувствата на Коко вероятно угасват. Веднага плъзват разни слухове, най-упоритите от които се оказват верни. Анелия и Коко не само са разделени, но той е тръгнал с Емилия.

През цялата 2006 г. двете съпернички се правеха на ощипани и демонстрираха едва ли не приятелски отношения. Пред камерите.



Сега, когато в поредния епизод всичко е ясно, ще напомним и за още един по-преден епизод на „Любовите на Коко Динев". Говори се, че през него е минала певицата Бони и не една носителка на короната Мис България.

В момента пълзи мълвата, че Коко се подвизава с млада балерина. Ако Емилия е разчитала, че разводът на Коко с Анелия й гарантира брачна церемония, съветваме я да смени врачката. Сигурно е от боба.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини